Manu Propria

Horde PvE guild @ Outland
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 [Declined] Taurette, Dk

Go down 
AuthorMessage
k bry
Guest[Declined] Taurette, Dk Empty
PostSubject: [Declined] Taurette, Dk   [Declined] Taurette, Dk I_icon_minitimeWed Nov 03, 2010 4:33 am

Om dig
Namn: Henrik
Berätta lite om dig själv: 16, bor i Arboga (en bit västerut från stockholm), spelar mest wow på fritiden, annars chillas det väldigt mycket.
Hur kan vi komma i kontakt med dig(email/msn/skype) Msn, skype, har väll det mesta (:


Din dator
Prestanda (processor, grafik kort)? En dualcore AMD Atlon på ~2.5GHz var och ett Nvidia Gforce 8800 eller nåt liknande, 512MB samt 4 GB ram
Din internetkontakt (hur snabbt och hur stabilt)? 8Mbs internet, bor på landet men har aldrig haft problem med det, bara enstaka tillfällen som har varit väldigt random.
Tillgång till mikrofon och villig att använda den? Japp, headsetet har en tendens att sluta fungera ibland, blir som om man vrider upp frekvensen 200 ggr, fast det brukar mest skapa en skrattsalva och sen fixar man det kvickt.


Information om karaktären du ansöker med
Namn: Taurette
Ras och klass: Tauren Death knight
Spec:Blood (tank)
Offspec (hur är gearet och är du villig att respecca om guilden behöver det): Har ett dps offspec med ett decent gear, jag är däremot inte villig att speca dps som mainspec eftersom jag trivs väldigt bra med att tanka (:
Realm (om inte outland):-
Professions:Engineering och mining

Armory länk
Printscreen på ditt UI:
Keybindings till spellsen du anser vara viktigast för just dig (om dessa inte visas i UI:t): Dom syns kanske inte på screenshotet men har bindat det mesta:
E, Q, T, Y, mb5, mb4, mwheel, tab, §, F1-F12, Shift+1-12, osv. 95% av alla abilities har ett bra syfte och är viktiga, alla i olika situationer


Din PvE experience:
Mjo, inget att skryta med tycker jag. Började spela i Wotlk, eller jag började spela seriöst i wotlk. Tog väll allt förutom KT i naxx (där är några av dom där random tillfällena, blixten slog t.ex ner precis när vi engageade honom så strömmen gick ^.-) kommer faktiskt inte ihåg om jag tog malygos när det var den contet, clearade sarthation också då. Clearade fram till och med Mimiron. osäker på hur mycket vi clearade under content på Toc men tog iallfall tribute to insanity 3:dje april iår, och då var guildet inte speciellt super gearat. I Icc är allt clearat förutom lk hc på 10 manna, på 25 manna har jag tagit dom enklaste bossarna bara, har alltid varit i ett 10 manna guild.
Din egen beskrivning av dig själv som WoW spelare: Kan min klass (inte speciellt svårt, spelar ju trots allt tank dk), kommer till raids, förberedd och i tid. Försöker spela när jag behöver, inte bara sitta och titta på skärmen i väntan på att något ska hända.

Berätta om dina senaste guilder och anledningen till varför du lämnat/lämnar dem: Spelade på servern Burning steppes och körde först som alliance (vid ulduar-toc) i guildet La Familia, sedan faction changeade guildet till horde och böt namn till Syndrome, som det fortfarande heter. Efter mycket raidande, tröttnade på folket, en del var rent ut sagt skit taskiga, betedde sig illa i allmänhet osv så migrateade jag till Outland, där jag joinade en kompis guild "Metaphor". Vi tog oss aldrig speciellt långt Eftersom det här var så pass nyligen att alla tröttnade på att raida och dessutom hoppade 3-4 stycken av. Letar just nu runt lite inför cataclysm för att känna av läget på servern, se vart jag kan komma in osv.

Varför vill du joina Manu Propria? Svensk guild framförallt. Bra mål och sjuk humor (y)
Varför ska vi acceptera just dig? Bra spelare, försöker mitt bästa tills alla andra tröttnar på att försöka. Håller en avslappnad stämning på ventrilo (teamspeak, mumble, skype eller vad ni kör med) under trash och fokuserar och kör 110% på bossar. Försöker även hjälpa till under boss encounters (spelar ju trots allt tank, lättare att hålla koll på timers på t.ex. LK då än som healer).

Finns det spelare i Manu Propria som kan lägga in goda ord om dig? Nope

Några sista ord?

Tack för er tid, lycka till i Cataclysm. Jag tittar som sagt bara runt lite och vet egentligen inte varför jag skrev applicationen, jag förmodar att jag vill kolla vad ni sätter för gränser.

Tack och jag ber om ursäkt om ni inte uppskattade det.

Taurette of Burning Steppes, för alltid.
Back to top Go down
Desunai

Desunai

Antal inlägg : 45
Join date : 2009-12-27
Ort : Hönö

[Declined] Taurette, Dk Empty
PostSubject: Re: [Declined] Taurette, Dk   [Declined] Taurette, Dk I_icon_minitimeWed Nov 03, 2010 1:30 pm

Hej där Taurette.

Tyvärr är vi tvungna att declina din application.
Just nu är våran tank set-up full och eftersom du inte kan tänka dig gå dps så finns det inte någon plats för dig i Manu Propria

Lycka till i sökandet på en ny guild.


Desunai
Back to top Go down
View user profile
 
[Declined] Taurette, Dk
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Queen's Gambit Accepted or Declined?
» Indian Dzindzi - Various & Dzindzi Indian - Declined - Videos

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Manu Propria :: General :: Recruitment and information-
Jump to: