Manu Propria

Horde PvE guild @ Outland
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 [Accepted] Restoration/Elemental Shaman

Go down 
AuthorMessage
hoowAntal inlägg : 1
Join date : 2010-11-30

[Accepted] Restoration/Elemental Shaman Empty
PostSubject: [Accepted] Restoration/Elemental Shaman   [Accepted] Restoration/Elemental Shaman I_icon_minitimeTue Nov 30, 2010 12:58 am

Om dig
Namn:Hjalmar Eric Martin Wiklander
Berätta lite om dig själv: Jag är en 17årig kille som bor med mina föräldrar i en förort till stockholm, nacka. Jag går i andra ring på nacka gymnasium där jag studerar utlands-studier och relationer. Jag är en glad och sprallig kille som aldrig bangar! På lite farm eller dylikt menar jag förstås.
Hur kan vi komma i kontakt med dig(email/msn/skype)
Via skype hjalmar.wiklander, eller msn/mail på hjalle_W@hotmail.com. Även på facebook om ni vill bli så personliga, många spelare jag träffat vill inte ge ut sin identitet, beblanda wow med det verkliga livet, men det har jag inget emot Smile


Din dator
Prestanda (processor, grafik kort)?
Jag ska inte ljuga, jag kan inte mycket om datorer. Massa RAM-grejer, kort osv vet jag inte mycket om. Det jag vet är att jag köpte min dator, jag bad om den bästa speldatorn de hade och fick en samsung R530 limited edition. Detta var dock på en butik i centrala Visby, vad de bönderna visste om datorer är också okänt. Jag vet också att den dator jag har är i utmärkt skick, utmärkt grafik och den laggar inte (fps-wise).
Din internetkontakt (hur snabbt och hur stabilt)?
Jag har på senare tid uppgraderat mitt internet, så nu funkar det finfint, aldrig över 200ms och ingen delay. Det är Telia, hastigheten är jag osäker på, men jag laggar aldrig så det är irrelevant.
Tillgång till mikrofon och villig att använda den?
Eftersom jag är en sådan uttrycksfull person mår jag lite illa om jag inte får prata, och jag pratar, uppenbarligen, mer än gärna. Det är dessutom ett utmärkt sätt att lära känna alla i guildet och få en gemenskap och samarbetsvilja, vilket jag anser är en av de viktigaste faktorerna om man vill ha ett framgångsrikt guild.

Information om karaktären du ansöker med
Namn:Dragonslayrz (ironiskt p12namn)
Ras och klass:Orc Shaman
Spec:Elemental/restoration
Offspec (hur är gearet och är du villig att respecca om guilden behöver det): Som sagt, ele eller resto. Har även enh gear som är mindre bra, men kan tänka mig att gå enh i cata. Men de senaste nyheterna om att de ska vara gimp fick mig att ändra mig, men jag gör det för guildet. Charsen är mindre betydelsefulla, så länge guildet lyckas. Vilken specc som helst alltså.
Realm (om inte outland): Stormscale
Professions: LW och Mining 450. Cooking ca 400, Skillar atm.

Armory länk:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&cn=Dragonslayrz
Printscreen på ditt UI:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs968.snc4/76184_462667217548_565927548_5817810_289539_n.jpg
Keybindings till spellsen du anser vara viktigast för just dig (om dessa inte visas i UI:t):
Det är lite otydligt i printscreenet. Men jag kör med Standarn Ui, det lär vara bäst inför cataslysm. använder shift + 1234, §, r, f, c, v, x, g osv. Även alt- och controlbinds.


Din PvE experience:
Vanilla- Började spela wow i TBC.
Burning Crusade- Hardcore raidade genom hela TBC, tog 4 bossar i SWP innan patch sedan hade jag en paus innan wotlk. Var Shaman Guildleader under en lång period.
Wrath of the Lich king:Fortsatte en bit in på wotlk att köra naxx med guildet. Sedan bytte jag server och lämnade mitt kära guild bakom mig. Nu har jag full ulduar 10 exp, champion, glory och starcaller. Har nyckeln till Alga. Har insanity, 4/5 25 togc 50 försök kvar på anub. När Icc kom började jag pvpa.
Alla mina vänner var pvpare på hög nivå och jag ville lära mig mer om den delen av spelet. Jag körde icc rätt casual. 12/12 normal. 8/12 hc achivement. Men jag kan alla tacts och har alla normal achivements. 10/12 25.

Din egen beskrivning av dig själv som WoW spelare:
Jag har alltid spelat shaman och tanken på att levla alt har aldrig funnits, jag läser forum ständigt och det som många skulle kalla ett beroende kallar jag bara något jag gör varje dag. När andra killar spammar f5 på facebook home sitter jag inne och socialiserar på annat håll. Tanken på att sluta spela wow finns inte heller, jag ser inte på wow som något jag är fast i, utan mer något som förgyller min vardag och något som jag tycker är roligt, och varför sluta göra något som är roligt? Jag kan spela högratead pvp (har 2,2k achive) och hålla hög kvalité när det är dags att raida. Jag kan sitta uppe flera dygn i rad och spela. Eftersom jag har specialiserat mig på shaman är jag väldigt all around, jag kan alla speccs men resto har ändå varit den närmst hjärtat. Jag är också alltid glad och positiv när jag spelar wow och ger andra en bättre upplevelse när de spelar med mig. Jag har nu bestämt mig för att jag saknar pveandet och vill ta upp min karriär som hardcore raider.

Berätta om dina senaste guilder och anledningen till varför du lämnat/lämnar dem:
Jag har under de senaste 2 åren (ca) spelat i ett irl/pvp guild som har varit top rank 5 pvp guilds på stormscale. Innan det var jag med i hardcore pveguild på kul tiras, som jag lämnade för att vara med mina irls på stormscale. I guildet på kul'tiras skolades jag under hård ledning och det kändes nästan som att ligga i lumpen. Allt var disciplinerat och alla visste sin plats, det var fantastiskt, nästan vackert. Min danska guild leader var en förebild (in game då, han var rätt misslyckad irl). Att lämna den guilden var känslosamt indeed.
Varför vill du joina Manu Propria?
En av mina närmare kompisar ska joina, och jag tycker att det vore en extremt rolig upplevelse att kombinera irlvänskap och hardcore raiding.
Varför ska vi acceptera just dig?
Eftersom jag är en unik wow spelare med ytterlig dedikation. Jag bryr mig om andra in game som personerna bakom skärmen, inte någon avatar jag inte känner. Respekt och vänlighet präglar mitt ansikte utåt, precis en sådan person som kan vara hörnstenen i ett guild.
Finns det spelare i Manu Propria som kan lägga in goda ord om dig?
Min kompis Charpén. Han har dock nyss blivit invitead och är trial.
Några sista ord?
Även om ni inte tar med mig, vill jag önska er lycka till i Cataslysm och i era liv. Jag hoppas att ni accepterar mig så vi kan uppnå nya mål tillsammans och ha roligt medan vi gör det.

Mvh Hjalmar
Back to top Go down
View user profile
Loffolawl

Loffolawl

Antal inlägg : 21
Join date : 2010-10-15
Age : 26
Ort : Hönö

[Accepted] Restoration/Elemental Shaman Empty
PostSubject: Re: [Accepted] Restoration/Elemental Shaman   [Accepted] Restoration/Elemental Shaman I_icon_minitimeTue Nov 30, 2010 1:30 am

Bra välskriven apply overall, känns som att du är just den typen av spelare som vi söker.

Ska höra med de andra officerarna innan du får ett svar men personligen ser det ljust ut tycker jag.
Back to top Go down
View user profile
VichiAntal inlägg : 16
Join date : 2010-11-10

[Accepted] Restoration/Elemental Shaman Empty
PostSubject: Re: [Accepted] Restoration/Elemental Shaman   [Accepted] Restoration/Elemental Shaman I_icon_minitimeTue Nov 30, 2010 8:36 am

^ up

Byta Mining mot ett starkare proff tho
Back to top Go down
View user profile
Yk
Admin
Yk

Antal inlägg : 61
Join date : 2009-11-25
Ort : Göteborg

[Accepted] Restoration/Elemental Shaman Empty
PostSubject: Re: [Accepted] Restoration/Elemental Shaman   [Accepted] Restoration/Elemental Shaman I_icon_minitimeTue Nov 30, 2010 8:51 pm

Accepted

Låter som ett bra tillskott för oss. /w Yklol. Spec är inte 100% säkert än, men med största sannolikhet resto.
Back to top Go down
View user profile https://mp-guild.forumotion.com
Sponsored content
[Accepted] Restoration/Elemental Shaman Empty
PostSubject: Re: [Accepted] Restoration/Elemental Shaman   [Accepted] Restoration/Elemental Shaman I_icon_minitime

Back to top Go down
 
[Accepted] Restoration/Elemental Shaman
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» I Am Elemental Kickstarter
» Queen's Gambit Accepted or Declined?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Manu Propria :: General :: Recruitment and information-
Jump to: